Alles kan de lucht in

Bij calamiteiten en bouwprojecten weet Van Schie wel raad met hijsen. Van vrachtwagenberging tot het plaatsen van een kerktoren… Van Schie heeft de mensen, de kennis én het materieel.

Van Schie_Kraanverhuur_telekraan_torenkraan_2019 (1)

Van Schie staat klaar voor al uw hijsklussen. Van het bergen van gezonken woonarken tot het plaatsen van een koelinstallatie op hoogte. Op deze site presenteren we u diverse projecten en tonen we u ons materieel. Maar beter is ‘t om met onze experts te praten over uw mogelijkheden.

Ons Van Schie-team beschikt over de grootste mobiele torenkraan ter wereld! Let op, we blijven uitbreiden met opzienbarend materieel.

U kunt ons materieel met en zonder experts huren. Als u advies of gewoon goede ideeën wilt, weet dan dat dit ook kan. Sterker nog, daar zijn we goed in en vinden we ‘gewoon’ leuk. U komt verder én hoger met onze kennis, ervaring, materieel en enthousiasme om het steeds weer beter te willen doen. We doen er alles aan om onmogelijkheden, gemakkelijk mogelijk maken.

Laat u adviseren

Meer weten over het huren van kranen? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

Maarten van Tol
  • Maarten van Tol
  • Accountmanager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief