Waar wilt u ’t hebben?

Van Schie heeft voor iedere situatie een verreiker om handig te manoeuvreren langs obstakels op een drukke bouwplaats. Zo brengt u de gipsplaten of glazen pui eenvoudig op de 8e etage…

van-schie-verreikers

De roterende en starre verreikers van Van Schie huurt u in een groot of klein formaat. Met of zonder chauffeur. Geleverd op de (bouw)locatie of we zetten het klaar op onze werf voor uw eigen transport. Maar altijd netjes en optimaal onderhouden in eigen beheer. U bent aan zet!

Deze stabiele machines zijn veilig in gebruik en erg makkelijk te bedienen.

Machinist

De verreikers verhuren we ook inclusief een goed getrainde chauffeur. Daarmee maakt u het uzelf gemakkelijk en speelt u op zeker door de kennis en kunde van onze chauffeurs die uiteraard beschikken over de juiste diploma’s om uw bouwplaats te betreden.

Transport

Haalt u de verreiker zelf op? Of heeft u liever dat Van Schie ook het transport verzorgt? Dat doen we dan inclusief eventuele regelingen ten aanzien van de milieuzone van grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.

Laat u adviseren

Wilt u weten waartoe wij allemaal in staat zijn? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

Maarten van Tol
  • Maarten van Tol
  • Accountmanager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief