Over ons

Pontons_Van Schie_Sail 2015_
Johanna_1
Transport Daf met telekraan
Stoomketels Van Schie1
SAA One voorboren tbv betonpalen heien

De Van Schie Groep bestaat uit diverse bedrijfsonderdelen die samen meer zijn dan de som der delen.

De veelzijdigheid van ons dienstenaanbod ziet u terug in de volgende bedrijfsonderdelen Van Schie B.V., Van Schie Kraanverhuur B.V., HP Staal BV en Janson Bridging BV. Stuk voor stuk zeer ervaren bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw. Al meer dan 50 jaar werken we voor de overheid, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Met name voor projecten in de Randstad, maar voor zaken als de materieelverhuur en uitvoering van de geluidsschermen of specialistische werken, zijn we actief in heel Nederland.

Vanaf de oude bedrijfslocatie aan de Geerkade te Wilnis zijn wij in 1962 gestart met de verhuur van kiepkarren en kranen en het uitvoeren van allerhande loonwerken in de agrarische sector. Van lieverlee zijn deze activiteiten doorgegroeid naar de bouwkundige en civiele werken. Ook de verhuurvloot werd uitgebreid met een diversiteit aan onderdelen voor het werken op moeilijk bereikbare locaties. Denk hierbij onder andere aan verschillende type pontons en mobiele telekranen.

Sinds 1 januari 2005 zijn wij gevestigd aan de Constructieweg 100 te Mijdrecht. Op dit oude defensieterrein is een uiterst moderne werkplaats en opslag voorzien van kantoor gerealiseerd. Vanuit deze vestiging verzorgen wij een grote diversiteit aan werkzaamheden: van het afgraven van vervuilde grond tot de aanleg van riolering, bouwputten en wegen. En van hydraulisch heien en voorboren, tot het plaatsen van beschoeiingen, damwanden en geluidsschermen. Verder beschikken we op onze bedrijfslocatie over een grondbank en een innamepunt voor betonpuin.

Wij zijn een uiterst modern en up-to-date bedrijf, met kennis van zaken om zo de vraag uit de markt voor snelle, degelijke en flexibele uitvoering van opdrachten tot een tevreden einde te brengen voor onze klanten.