Schot in de roos!

Van Schie levert naast rijplaten ook hardhouten én stalen schotten (nieuw). Een schot in de roos voor zware belasting op zachte ondergronden, of als stempeling voor zware machines.

Van Schie pontons bruggen kranen rijplaten Journaal 2022 najaar (6)

De ene situatie is de andere niet en dat geldt ook voor de verhuur van schotten. Dat weten we bij Van Schie. Daarom bieden we een breed assortiment hardhouten en stalen schotten, op voorraad, in alle soorten en maten.

Mocht u een ingewikkelde constructie nodig hebben, bijvoorbeeld in de vorm van een overkluizing, dan voorzien wij u graag van een advies of ontwerp. Met behulp van schotten kan een overkluizing worden geconstrueerd die sterk genoeg is voor vrachtverkeer. De overkluizing kan dienen als inrit, maar ook als overbrugging van sloten en geulen. Vraag onze verhuurexperts naar de beste oplossing.

Vrijblijvende offerte

Wilt u verder komen met de dragline schotten van Van Schie? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk met een prijs op maat. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

van-schie-henk-plomp-verhuur-03
  • Henk Plomp
  • Verhuur specialist

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief