Uw succes is wat ons drijft

Van Schie is dé marktleider in pontonverhuur. Met ons uitgebreide aanbod bieden we altijd de perfecte oplossing. Als betrouwbare partner staan we klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen, of u nu actief bent in de bouwsector, infrastructuurprojecten leidt of evenementen organiseert.

Van Schie_pontons_bentoniet_Journaal_Projecten_2002_voorjaar_WEB (15)

Pontonverhuur bij Van Schie

Onze ervaren experts hebben uitgebreide kennis van de markt en begrijpen de unieke behoeften van klanten. Of u nu pontons voor bouwwerkzaamheden, tijdelijke bruggen of modulaire opstellingen nodig heeft. We hebben het allemaal. Voor elk specifiek project. Direct een aanvraag doen? Klik op de knop hieronder!

Ontdek de mogelijkheden

Een ponton huren? Dat doet u bij Van Schie! Bij ons draait alles om kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid. Pontons zijn drijvende platforms die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo wordt er efficiënter gewerkt en veilig gefeest in waterrijke gebieden. Onze pontons zijn gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor uw tijdelijke projecten.

Pontons dienen als drijvende steigers, aanlegplaatsen voor boten, werkplatforms, tijdelijke pontonbruggen, kranen, podia voor evenementen en zelfs als drijvende wooneenheden. Onze experts staan voor u klaar om samen het meest geschikte pontontype te selecteren. Zo komen we op basis van factoren als drijflast, efficiency en de nodige configuratie tot de beste oplossing voor uw situatie!

Wij geven u advies op maat, helpen met vergunningsaanvraag, doen stabiliteitstoetsingen, voorzien de certificering, verzorgen het transport en helpen met de montage en demontage.

Onze pontonspecialisten

Onze pontonspecialisten verzorgen en ontzorgen van A tot Z. Of het nu gaat om een bouwbedrijf, een infrastructuurproject of een evenementenorganisator, onze experts denken met u mee en komen met de beste oplossing voor uw specifieke project. Zij hebben diepgaande kennis van de markt en begrijpen de unieke uitdagingen waar u mee te maken kunt krijgen.

Advies op maat

Bij Van Schie begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen een breed assortiment aan pontons, maar ook op maat gemaakte oplossingen. Onze ervaren experts staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat.

Van Schie pontons ziet u overal in Europa! Van Nederland en België tot Duitsland, Frankrijk en Italië. En verder…

Onze pontons

U vindt hier een uitgebreid overzicht van al onze pontons en pontonaccessoires, inclusief gedetailleerde specificaties. Op zoek naar een op maat gemaakte oplossing? Ook dat is mogelijk bij Van Schie!

Snel en eenvoudig meer informatie

Neem vandaag nog contact op met de experts van Van Schie voor een aanbod op maat. Meer informatie over onze pontons nodig? Ook daarvoor staan we u graag te woord.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

NK2022
  • Nico Kempen
  • Hoofd Verhuur

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief