Uw succes is wat ons drijft

Het juiste adres voor het huren van pontons, voor uw event of infra werkzaamheden. Met ons aanbod heeft u altijd de juiste oplossing. Op tijd, keurig en volledig zorgeloos geïnstalleerd! Uw succes is waar we het voor doen.

Van Schie_pontons_bentoniet_Journaal_Projecten_2002_voorjaar_WEB (15)

De ene situatie is de andere niet en dat geldt ook voor de verhuur van pontons. Dat weten we bij Van Schie. Daarom bieden we een breed assortiment, iedere ponton met eigen specificaties. Wat de toepassing ook is, of drijflast die nodig is, Van Schie heeft het juiste ponton op voorraad. En zo niet, dan regelen we het alsnog in onze eigen productieloods.

Wij geven u advies op maat, helpen met vergunningsaanvraag, doen stabiliteitstoetsingen, voorzien in certificering, verzorgen het transport en helpen met de montage en demontage.

Onze pontonspecialisten weten precies welke ponton het beste past bij uw wensen. Vraag daarom naar een advies op maat. Of maak uw keuze hieronder als u al precies weet wat het beste is. Bedenk overigens, dat Van Schie zorgdraagt voor alle (internationale) transport, schone pontons bij levering en schoonmaak bij retouren, garanties en eventueel alle papieren voor een zorgeloze uitvoering van uw project. Bovendien maken wij stabiliteitsberekeningen van de pontonconfiguraties en uiteraard 3D-modellen. Of het nu gaan om een pontoneiland, ijsbaanpontons, een podiumponton, publieksponton of een infraponton. Alles wat u dus nodig heeft, wordt geregeld door Van Schie.

Alle pontons leveren we in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland en de rest van Europa. Informeer naar alle mogelijkheden door contact op te nemen.

Snel en eenvoudig meer informatie

Neem vandaag nog contact op met de experts van Van Schie voor een aanbod op maat.

Elk bouwproject en evenement vraagt om een andere aanpak. Soms zijn er diverse soorten pontons nodig om de klus te klaren, dat nemen we natuurlijk mee in ons advies. Wij denken mee en komen met de beste oplossing die vanzelfsprekend voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en getoetst is op stabiliteit. We staan voor u klaar!

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

NK2022
  • Nico Kempen
  • Hoofd Verhuur

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief