Wat nou waterlijn

Wilt u ook een veiligere en betere werkhouding van uw medewerkers? Kies dan voor de kuippontons van Van Schie! De kuipponton laat uw  medewerkers staand werken onder lage bruggen of bij lage kades.

pontons-kuippontons-van-schie-960x960px

Het kuipponton van Van Schie heeft een verdiepte ruimte met 2 ballasttanks. Op deze manier kunnen u en uw collega’s gewoon staand werken aan lage bruggen, kademuren of in andere situatie waar laag werken essentieel is. Bijkomend voordeel van de verdiepte ruimte is dat ook het gereedschap veel minder makkelijk in het water kan vallen. Kortom: gemakkelijk, voordelig en in ’t voordeel van uw klant en medewerkers.

Met de slimme tanks van de pontons, bepaalt u zelf hoe hoog de medewerker staat. Zo levert u niet alleen beter werk af, uw medewerkers zullen de verbeterde werkhouding ook zeer waarderen. Het ponton is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor inspectiewerkzaamheden aan bruggen.

Specificaties

Het ponton heeft een afmeting van 6.06 x 2.31 x 0.56 meter en is uitgerust met 2 handbediende spudpalen, en voorzien van 2 ballastkamers die naar behoefte (werkhoogte) met water afgevuld kunnen worden, zodat er een geringe vrij-boord ontstaat. Het effectieve werkgedeelte is 3.50 x 2.19 meter. Tevens kan er een steun meegeleverd worden om een buitenboordmotor aan te bevestigen.

Onze pontonexperts vertellen u dolgraag meer.

pontons-kuippontons-van-schie-960x960px
Kuipponton
Lengte
6.060 mm
Breedte
2.310 mm
Hoogte
560 mm
Lengte kuip
3.500 mm
Breedte kuip
2.190 mm
Diepte kuip
500 mm

Vrijblijvende offerte

Wilt u een offerte op maat van ons ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk met een prijs op maat. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

NK2022
  • Nico Kempen
  • Hoofd Verhuur

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief