In de bouw en op evenementen wil je soms over grasland, of een andere zachte ondergrond een tijdelijke weg maken om te komen waar je wilt. Met auto’s, motoren, vrachtwagens en zelfs te voet. Van Schie biedt hierin de oplossing met de verhuur van stalen en kunststof rijplaten, zodat u gemakkelijk uw bestemming bereikt met voertuigen of te voet.

2d220c22-f149-4b89-b1a6-733972eee8b4

Verhuur: toegang en bescherming in één

Onze rijplaten zorgen niet alleen voor toegang tot lastig bereikbare plekken, maar beschermen ook onderliggende terreinen. Met een uitgebreid assortiment aan stalen en kunststof rijplaten staan wij klaar om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Levering op elke locatie

Bij het huren van rijplaten heeft u altijd de keuze om de rijplaten zelf af te halen op ons depot in Mijdrecht of door ons te laten afleveren op het werk. We zorgen voor een goede en snelle aanlevering van de rijplaten. Dat doen we met onze speciale rijplatenauto’s. Deze auto’s zijn voorzien van een radiografisch bestuurbare rij-inrichting, waardoor de chauffeur zijn vrachtauto kan besturen vanaf zijn kraan, waardoor het uitleggen en oprapen in rap tempo kan worden uitgevoerd. Tevens geeft dit de chauffeur een beter zicht op het werk waardoor zo veilig en efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

Ontvang persoonlijk advies, maak gebruik van onze 24/7 service, snelle leveringen, en ondersteuning bij zowel transport als de montage en demontage van rijplaten.

Creatieve oplossingen voor evenementen en bouw

Samen met onze pontons kunnen we unieke constructies realiseren, zelfs op het water. Vertel ons uw idee, en wij maken het mogelijk!

Kiezen tussen staal of kunststof

In ons assortiment vindt u hoogwaardige stalen en kunststof rijplaten. De stalen varianten zijn uitgerust met hijsogen, afgeronde hoeken en dragen allemaal een herkenbaar S-logo. Met deze stalen rijplaten kunt u vertrouwen op veiligheid en betrouwbaarheid, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Onze kunststof rijplaten zijn de ideale keuze voor projecten waar flexibiliteit en duurzaamheid van groot belang zijn. Als u twijfelt welke rijplaat het beste aansluit bij uw behoeften, denken wij graag met u mee.

Stalen rijplaten
5.000 x 1.000 x 14 mm
550 kg
5.000 x 1.500 x 14 mm
830 kg
6.000 x 1.500 x 14 mm
1.000 kg
6.000 x 1.800 x 16 mm
1.400 kg
5.000 x 2.500 x 18 mm
1.800 kg
Kunststof rijplaten
3.000 x 1.000 x 15 mm
42 kg
4.000 x 1.000 x 20 mm
60 kg

Wij gaan 24/7 uit onze plaat

Onze toewijding kent geen tijdsgrenzen. Wij zijn altijd bereikbaar voor ondersteuning, snelle levering en hulp bij noodsituaties, dankzij onze uitgebreide voorraad en efficiënte logistiek.

Offerte, of locatiebezoek?

Heeft u behoefte aan een gedetailleerd advies, een offerte of een locatiebezoek voor de huur van rijplaten? Vul het onderstaande contactformulier in en wij reageren dan zo snel mogelijk. Overlegt u liever persoonlijk? Bel dan gerust onze (rijplaten-) experts.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

van-schie-henk-plomp-verhuur-03
  • Henk Plomp
  • Verhuur specialist

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief