Veilig en zonder natte voeten naar de overkant

Van Schie verhuurt bruggen voor elke gelegenheid. Van werkbruggen op de bouwlocatie tot loop- en fietsbruggen in het park. En van pontonbruggen tot evenementenbruggen op de mooiste feesten. Met Van Schie realiseert u altijd bereikbaarheid.

bruggen-1-van-schie-960x960px

Kleine bruggen bij calamiteiten, evenementen, bouwprojecten en meer, levert Van Schie direct uit voorraad. De bruggenexperts van Van Schie adviseren, tekenen, leveren en plaatsen de brugoplossing die past bij uw vraagstelling. Dat is absoluut geen brug te ver! Wij hebben verschillende brugoplossingen voor iedere situatie.

Treadway B-elementen

Het Treadway materiaal wordt gebruikt voor de bouw van bruggen waarvan een belasting tot 50 ton mogelijk is. Hij wordt veel toegepast als bouwbrug, of werkbrug. De formatie wordt verkregen door een aantal elementen d.m.v. koppelpennen in de lengterichting in een veelvoud van 4.60 meter aan elkaar te koppelen. Tevens zijn er ook delen van 1.65 meter lengte beschikbaar. In de breedte kunnen de delen gekoppeld worden d.m.v. tussenroosters met een breedte van ca. 1.30 meter.

Het op- en afrijden wordt mogelijk gemaakt doordat er ook samengestelde opritten van ca. 5 meter aangekoppeld kunnen worden. Van Schie kan ook verschillende soorten steunpunten en landhoofden in het water aanbrengen, welke als draagpunt voor de koppelbare Treadway-delen dienen te worden toegepast, als de overspanning te groot is ten opzichte van de gewenste belasting.

Treadway bruggen kunnen zowel op het land als over water gebouwd worden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook als boorplatform op een bouwterrein worden geconstrueerd, of als oprithelling voor een laaddock en als overkluizing.

 

Pontonbrug

Tijdens onderhoudswerkzaamheden kan een vaste brug soms tijdelijk onbegaanbaar zijn. Een pontonbrug kan dan uitkomst bieden. Het verkeer kan op deze manier dan gewoon doorstromen. Voor dit soort drijvende bruggen wordt vaak gebruik gemaakt van plaatpontons. Deze kunnen worden voorzien van scharnierende op- en afrijkleppen die aan de constructie gekoppeld kunnen worden. Diverse soorten leuningwerken en kantopsluitingen maken het geheel compleet en veilig voor gebruik door alle verkeersdeelnemers.

 

Loopbrug

Loopbruggen en gang-ways heeft Van Schie in vele afmetingen variërend van 6 tot 15 meter. Ze zijn bedoeld om kleine afstanden te overbruggen. Deze bruggen kunnen gebruikt worden voor de oversteek van smalle wateren, het bereiken van een pontoneiland of de oversteek van een sleuf. Voordeel van de bruggen is dat ze makkelijk te plaatsen zijn en de kleppen flexibel draaien, zodat deze altijd naadloos aansluit op de ondergrond. 

Laat u adviseren

Wilt u een brugoplossing huren? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

van-schie-henk-plomp-verhuur-03
  • Henk Plomp
  • Verhuur specialist

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok