Waar gaan we heen

Raamkozijnen leveren op bouwputten midden in de stad? Pontons vervoeren van midden op het Markermeer naar Nieuwegein? Containers van het weiland naar de haven van Amsterdam? Van Schie vervoert ‘t!

20230728_192529-01

Onze wagens mét chauffeur zorgen ervoor dat uw goederen en materieel ongeschonden en op tijd op de juiste locatie zijn. Vanuit onze bedrijfslocatie in Mijdrecht komen onze vrachtwagens, rijplatenauto’s, knijperauto’s en diepladers overal in Nederland. De mogelijkheden zijn legio, aangezien wij lasten tot 65 ton transporteren. En omdat we wel raad weten met eventuele milieuzones.

Het wagenpark bestaat uit:

 • Rijplatenauto’s met lift voor platen, pontons en meer
 • Containerauto’s voor containers (kleppen)bakken, vloeistofdichte slibbakken, watertanks e.a.
 • Diepladers voor transport tot 65 ton en geschikt voor milieuzones
 • Knijperauto’s met 2-zijdige kipper, autolaadkraan en overdrukcabine
 • Autolaadkraan 60tm met bereik tot 18 meter
 • Autolaadkraan 78tm met bereik tot 31 meter hoog en 26,8 meter ver
 • Schuiftrailer voor lengten tot 21 meter

Rijplatenauto

Wij verhuren rijplaten door heel Nederland. Met behulp van onze speciale rijplatenauto’s kunnen wij snel en efficiënt rijplaten leggen, maar deze kunnen natuurlijk ook ingezet worden voor het vervoeren van pontons, schotten en andere materialen. Door middel van een radiografische bediening kan er snel gelost worden. Met een laadvermogen van 30 ton kan deze auto heel wat meenemen en doordat zij zijn uitgerust met een Euro 5 of 6 motor hebben wij, en dus u, geen last van milieuzones.

Container- kipperauto

Onze containerauto’s zijn niet alleen containerauto’s. Ze kunnen veel meer. Voorzien van een gebruiksvriendelijk kabelcontainersysteem kan de containerauto worden voorzien van verschillende bakken, (vloeistofdichte) containers en kleppenbakken. Het beperkt zich echter niet tot containers, het voertuig kan ook worden uitgerust met een watertank. Tevens zijn de containerauto’s voorzien van overdrukcabines en gekeurde chauffeurs. Ook beschikken wij over een 10 x 4 WS kipper.

Dieplader

Onze diepladers zijn geschikt voor zwaar transport tot 65 ton. Wij vervoeren bijvoorbeeld vaak grote funderingsmachines. Voorzien van een Euro 6 motor kunnen onze diepladers ook binnen de milieuzone afleveren. Speciaal transport behoort ook tot de mogelijkheden, al dan niet in combinatie met hijswerken. Onze trekkers zijn voorzien van een afgeschuind dak, waardoor wij makkelijker kranen met een vakwerkgiek of heistellingen kunnen vervoeren.

Knijperauto

Onze 8×4 knijperauto met Euro 6 motor, voorzien van 2-zijdige kipper en autolaadkraan is inzetbaar voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Hij kan op elke locatie komen en heeft bovendien een ruim laadvermogen. Tevens is de knijperauto voorzien van een overdrukcabine en gekeurde chauffeur.

Autolaadkraan 60tm

Onze 8×2 autolaadkraan met Euro 6 motor, is voorzien van een 60 TM Palfinger autolaadkraan met een bereik van 18 meter ver. Samen met de tot 12 meter uitschuifbare aanhanger is deze auto in staat om een grote diversiteit aan hijs- en transportklussen zelfstandig uit te voeren. Door de combinatie van een transportmiddel en hijswerktuig in één, heeft u namelijk de beschikking over een efficiënt en daarmee voordelig voertuig.

Autolaadkraan 78tm

Hijsen tot wel 31 meter hoog, of 26,8 meter ver! Dat kan met onze Volvo FM460 autolaadkraan met 78tm Palfinger kraan. Deze krachtpatser is uitgerust met het Super-High Power Lifting System. Dit verhoogt de hefcapaciteit van de kraan met ruim 5% ten opzichte van de nominale hefcapaciteit. Deze kraan kan hijsen tot wel 31 meter hoogte met de inzet van een fly-jib en heeft hij een capaciteit van wel 15,8 ton.

Schuiftrailer

Deze combinatie is uitgevoerd in de huisstijlkleuren van onze zusteronderneming HP Staal, waarvoor wij diverse staalproducten door heel Nederland vervoeren. Deze combinatie kan ook worden ingezet voor vervoer van materialen van derden. Door de zorgvuldig gekozen samenstelling van deze trekker/ oplegger met 40 TM rollerkraan, zijn we in staat om lengten tot 21 meter te vervoeren en te laden of lossen. Om op de wat lastigere plekken te komen, is de trailer voorzien van radiografische bedienbare hulpbesturing.

Laat u adviseren

Lastig transport makkelijk maken? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

 • Hidden
 • Hidden
 • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

van-schie-bas-van-der-eijk_transport-03
 • Bas van der Eijk
 • Transport planner

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief