Paniek? Geen paniek!

Bij brand, noodzakelijke bergingen of andere calamiteiten, staat het team van Van Schie 24/7 klaar met man, macht én materieel.

af0be4a9-86e4-4a59-9a1f-9e5da8ec2f5a

Vaak worden de hulptroepen van Van Schie ingeroepen door de echte helden van Nederland: politie, brandweer en andere instanties die paraat staan om burgers te helpen. Bijvoorbeeld bij een ongeluk. Hieronder een aantal voorbeelden en natuurlijk het noodnummer dat u bellen kunt in geval van een calamiteit waar Van Schie u bij helpen kan.

Voorbeelden waarbij Van Schie kan helpen

Brand

Als de brandweer de brandhaard niet kan bereiken door instortingsgevaar of door de grootte van de vuurhaard, dan helpt het team van Van Schie. Bijvoorbeeld met het gebouw voor de voet weg te slopen om veilig bij de brandhaard te komen, of om een hooibergbrand uiteen te trekken. Ook helpt Van Schie daarna om het overgebleven afval en sloopmateriaal verantwoord af te voeren.

Bergingen

Zelfs op uiterst instabiele ondergronden, bergt het team van Van Schie:

  • Vrachtauto’s
  • Woonarken
  • Trekkers
  • Heimachines

Milieu

Dreigt er verontreiniging in de bodem of in het oppervlaktewater, dan ondersteunt het team van Van Schie met een spoedsanering. Daarbij onderhoudt de projectleider contact met het gezag, verzorgen we de administratie en voeren het uiteraard ook uit.

Kabel- en leidingbreuk

Met geavanceerde apparatuur en goed getrainde medewerkers met ervaring, weten breuken snel op te sporen en te herstellen. Met snelle actie en een snellere oplossing, worden schades en claims voorkomen.

Voor alle bovengenoemde situaties grijpen we terug op materiaal in eigen beheer voor transport, hijswerk, sloopwerk en graafwerkzaamheden. En natuurlijk op meer dan 60 jaar ervaring!

24/7 Calamiteitenservice

Spoed? Bel dan direct met onze expert. Meer weten over onze calamiteiten? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

van-schie-marcel-baas-funderingstechnieken-03
  • Marcel Baas
  • Hoofd Calamiteiten

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief