Bekend van TV! De nieuwe commercial van de BMW 8 serie Coupé is nu in alle huiskamers te zien. En daarin schitteren naast deze luxe sportwagen eveneens de pontons van Van Schie.

P90329155-HIGHRES_for-web

De hagelnieuwe BMW rijdt in de commercial in een unieke setting: in de stad Venetië, waar normaal rijden onmogelijk is. Zo zie je de auto onder andere over het Canal Grande rijden en onder de Rialto Bridge, een route die nog nooit eerder door een auto is bereden. De BMW 8 Serie Coupé belichaamt dan ook waar BMW altijd al voor stond: de wendbaarheid van een sportwagen met de stijl van een heer.

Van Schie leverde in samen werking met zusterbedrijf Janson Bridging Italië de plaatpontons voor de realisatie van dit unieke project in een stad gedomineerd door boten. Opmerkelijk is dat de lokale autoriteiten de bouw van een pontonstructuur voor de eerste keer in de geschiedenis van de stad hebben toegestaan.

De tv-commercial gaat over een jonge Venetiaanse jongen die van BMW houdt, maar gefrustreerd is door het feit dat hij in een stad zonder auto’s woont. Jaren later keert hij terug naar Venetië als jonge man en vervult zijn droom door met de 8-Serie Coupé over de waterwegen van de historische stad te rijden. Volgens BMW gaat de commercial over “het ogenschijnlijk onmogelijke laten uitkomen en lang gekoesterde dromen omzetten in realiteit.”

Foto’s/video’s: BMW Groep.

Making of

Bekijk hier ’the making of the BMW commercial’. De prachtige Venetiaanse paleizen, de Rialtobrug en het Canal Grande zijn het toneel geweest voor de wereldwijde lancering van de nieuwe BMW 8 serie Coupé.

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief