Nieuws

Lancering van een superponton

Wie pontons zegt, zegt Van Schie. Pontons voor infrawerken, pontonbruggen, pontons voor evenementen. Van Schie heeft ze in vele soorten en maten. En alles modulair. De mogelijkheden om daarmee stabiele (werk)eilanden te formeren, zijn eigenlijk onbeperkt. Maar de ontwikkelingen staan niet stil.

van-schie-ponton-vsp770

Van Schie heeft altijd voorop gelopen als het gaat om innovatie, het zoeken naar nieuwe concepten en oplossingen. Met de komst van nieuwe wet- en regelgeving heeft het bedrijf uit Mijdrecht nu een uniek ponton ontwikkeld dat niet alleen voldoet aan alle toekomstige eisen, maar ook met een koppelsysteem dat uniek is in de sector.

Het ponton dat onlangs groots op de InfraTech is gelanceerd onder de naam VSP770 biedt tal van voordelen, waaronder een vast koppelsysteem. Zo hoeven de koppelingen niet meer apart vervoerd te worden. Ze blijven in het ponton, precies op de plek waar ze nodig zijn. Bovendien kunnen ze staand gekoppeld en ontkoppeld worden. Onze mannen hoeven dus niet meer te bukken of op hun knieƫn. Een groot voordeel is ook de hoge deklast van het ponton, plus de slimmere maatvoering. En dat zorgt weer voor efficiƫnter transport.

De VSP770 is het antwoord op alle vragen naar maatwerk. Alle configuraties zijn mogelijk: in combinatie met een zware kraan, als drijvend werktuig, als pontonbrug, etc. etc. Het ponton is onder extreme omstandigheden getest en vervolgens gecertificeerd. Het kan in heel Europa worden ingezet, conform de EU-richtlijn 2016/1629. Daarnaast kan Van Schie de nodige sterkteen stabiliteitsberekeningen uitvoeren voor opdrachtgevers, met als belangrijkste doel: een event of een infrawerk veilig laten verlopen.

Laat u adviseren

Meer weten over dit nieuwe ponton? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

We gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

NK2022
  • Nico Kempen
  • Hoofd Verhuur

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok