Ponton vol innovatie!

Nieuw, uniek en modulair, het nieuwe ponton van Van Schie. Meer drijfvermogen, meer mogelijkheden, meer efficiency én DNV gecertificeerd!

van-schie-vsp770-960x960

Uw succes is wat ons drijft

Voor evenementen en GWW heeft Van Schie altijd de juiste oplossing voor werken op en aan het water. En omdat we altijd in beweging zijn, ontwikkelden we een nieuwe ponton met nog meer mogelijkheden. Zodat u sneller, eenvoudiger, veiliger, groener en met meer drijfvermogen, meer toepassingen en meer accessoires uw projecten uitvoert. Kijk, dat is waar u op kunt bouwen bij Van Schie… continu in beweging.

Uniek innovatief koppelsysteem

Zonder kabels en complexe koppelingen met bouten, heeft u in een handomdraai meerdere pontons verbonden. Dankzij het extra sterke en lichtgewicht systeem, is koppelen ‘Klik-klak geregeld’. Zo noemen we dat. Deze unieke werkwijze, maakt het opbouwen van uw pontonplatform eenvoudig, efficiënt en ergonomisch.

Hoger drijfvermogen en deklast

Dankzij de combinatie van een sterke dekconstructie en de stabiliteits- en sterkteberekeningen van Van Schie, kunnen we meer aan! Meer gewicht, meer verschuivingen en meer impact. Dat biedt mogelijkheden voor uw projecten! En zekerheden met de certificeringen van pontonconfiguraties.

Groot of klein, maar altijd grootse prestaties

U bepaalt met de VSP770 hoe groot u het hebben wilt. Want met het unieke koppelsysteem en de complete logistieke zaken, leveren we u met bijna evenveel gemak 1 ponton als werkeiland, als een complete pontonbrug of eventplatform.

DNV gecertificeerd

De VSP770 is volledig DNV gecertificeerd, waarmee het voldoet aan de Europese wetgeving.

Accessoires. Veilig én handig!

Spudpaalsystemen, hekwerken en bolders… ook die accessoires zijn heel eenvoudig te huren en te monteren. Dat maakt het werken efficiënter, fijner en veiliger.

Efficiënt transport

Omdat de koppelingen tijdens het transport in het ponton blijven, kunnen we meer pontons per vracht rijden. Dat scheelt! In kosten, CO2-uitstoot én tijd. Die voordelen, daar profiteren we samen van.

Alleen maar voordelen:

 • Hoge deklast;
 • Slimme maatvoering;
 • Innovatief koppelsysteem;
 • Efficiënt transporteren;
 • Vele accessoires;
 • DNV gecertificeerd;
van-schie-vsp770-960x960
VSP770 Ponton
Lengte
4.500 mm
Breedte
2.250 mm
Hoogte
770 mm
Gewicht (incl. koppelingen)
2.250 kg
Drijfvermogen bij 300 mm vrijboord
2.200 kg
Maximale deklast
10t per m2
Gewicht koppeling
8 kg
Maximale belasting koppeling
16 ton

Specificaties

Meer specificaties en accessoires bekijken? Download dan onze productsheet. Maar weet dat onze pontonexperts u dolgraag meer vertellen!

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over deze slimme pontonoplossingen? Of bent u benieuwd naar de kosten? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk met een prijs op maat. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

 • Hidden
 • Hidden
 • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

NK2022
 • Nico Kempen
 • Hoofd Verhuur

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief