Vele accessoires, vele mogelijkheden

Om uw projecten veilig, effectief en efficiënt te kunnen realiseren, zijn er bij al onze pontons vele accessoires beschikbaar. De mogelijkheden zijn legio.

p. 13 Hek- en leuningwerk type publiek

Of het nu gaat om een bordes om makkelijk aan de kade te kunnen werken, een lier, een onderwaterbak, of spudpaalhouders, de accessoires van Van Schie bieden de oplossing voor uw project. Natuurlijk hebben wij ook oprijkleppen om veilig en makkelijk met voertuigen op de pontons te komen en diverse soorten hekwerken voor een veilige én nette afrastering.

Onze vele typen pontons kennen verschillende accessoires die toepasbaar zijn. Zie hier een kleine greep uit het assortiment. Informeer bij onze verhuurexperts naar alle mogelijkheden.

Gloednieuw modulair hekwerk!

Het VSR – Van Schie Railing system – is ons gloednieuwe modulaire hekwerk. Het fraaie hekwerk kan op al onze pontons worden toegepast, is snel en makkelijk te plaatsen en voldoet uiteraard aan de geldende wet- en regelgeving.

Het hekwerk is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Als publiektoegankelijke uitvoering is het hekwerk geschikt voor publiektoegankelijke pontons, zoals evenementen en pontonbruggen. Daarnaast kan het hekwerk worden uitgevoerd voor op een beperkt toegankelijk ponton, zoals een werkponton. Het hekwerk voldoet aan de NEN EN 711 norm en daarmee ook aan de EU Richtlijn 2009/100/EG.

Meer weten over dit fraaie hekwerk? Neem dan contact op met onze verhuurspecialisten. Onze pontonexperts vertellen u dolgraag meer.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een offerte op maat van ons ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk met een prijs op maat. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

NK2022
  • Nico Kempen
  • Hoofd Verhuur

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief