Wat, wanneer en waar u het wilt…

Van Schie verhuurt telekranen voor kortstondige klussen. En het team werkt op projectbasis. Welke optie u ook kiest, u bent sowieso verzekerd van het juiste materieel (netjes, goed onderhouden, multi-inzetbaar) en van een ervaren machinist als u zo’n specialist wenst!

van-schie-telekraan-2

Met name bedrijven in grond-, weg- en waterbouw weten de weg naar Van Schie te vinden. En ook bedrijven in de installatietechniek en de industrie weten hun dienstenpakket te verbeteren met de huur van telekranen bij het team van Van Schie.

Op dit momenten kunt u kiezen uit ca. 20 mobiele kranen met een grote hijscapaciteit. Laat u voorlichten!

Nieuwe rupstelekraan

Nieuw bij Van Schie is onze rupstelekraan. Deze telekraan is ideaal om in te zetten op werken waarbij er nog geen vaste ondergrond is. Denk aan woonwijken die in aanbouw zijn en waar de wegen nog ontbreken.

Bijkomend voordeel van deze kraan is dat hij makkelijk te verplaatsen is. De kraan hoeft niet eerst te stempelen voor hij aan de slag kan.

Laat u adviseren

Wilt u weten waartoe wij allemaal in staat zijn? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

Maarten van Tol
  • Maarten van Tol
  • Accountmanager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief