De hoogste kwaliteit en service

Met de hoogwerkers van Van Schie worden klussen als snoeien, lassen of schoonmaken een stuk gemakkelijker. Veiliger ook. Want met de strenge eisen die we onszelf opleggen, komen we gewoon verder. En daarmee u ook.

DSC_2510

Wilt u veilig werken op hoogte? Kies dan voor de rups- en telescoophoogwerkers die we zelf onderhouden. Dan garandeert u zichzelf en uw personeel van materieel in optimale conditie, geldige keuringen en een optimale service zoals u die wellicht al van Van Schie bent gewend.

Machinist

De hoogwerkers kunt u ook bemand reserveren. Het team neemt u namelijk graag diverse werkzaamheden uit handen. Uiteraard op basis van eventuele diploma’s en vergunningen om uw bouwplaats te kunnen betreden.

Transport

Vervoert u liever zelf of prefereert u alle gemak met het transport van Van Schie? U bepaalt! Transport binnen de milieuzone van grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht is overigens geen probleem voor het team van Van Schie.

Laat u adviseren

Wilt u weten waartoe wij allemaal in staat zijn? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

Maarten van Tol
  • Maarten van Tol
  • Accountmanager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief