Niets ten nadele van telescoopkranen op wielen, maar als het aankomt op indrukwekkendheid en uitstraling, steelt een telekraan met rupsonderstel echt de show. Maar daarbovenop biedt een rupskraan natuurlijk nog veel meer voordelen.

Nieuwe rupstelekraan

Nieuw bij Van Schie is onze rupstelekraan. Het belangrijkste, naast zijn indrukwekkende stabiliteit, is dat deze kraan ontworpen is voor ruw terrein. Denk aan woonwijken die in aanbouw zijn en waar de wegen nog ontbreken. Hij is als een vis in het water op bouwlocaties met oneffen ondergrond.

Ideaal

Bovendien, in tegenstelling tot telescoopkranen op banden, hoeft de machinist van een rupskraan niet vanuit een vaste positie te werken. Hij hoeft geen steunpoten uit te zetten, maar kan zich vrij bewegen zo vaak als nodig is. Sterker nog, de kraan kan zelfs rijden met een last.

Het is een 80-tons rupskraan, ideaal voor langdurige projecten, die ook gekeurd is als funderingsmachine. Hij beschikt over een Stage-5 motor en een camerasysteem.

Laat u adviseren

Wilt u weten waartoe wij allemaal in staat zijn? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

Maarten van Tol
  • Maarten van Tol
  • Accountmanager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief