Zonder gedoe de hoogte in

Van Schie biedt u Spierings vouwkranen die in de bouw zorgen voor efficiency door de snelle en vloeiende opbouw. Binnen 15 minuten staat ie klaar voor gebruik. Er zijn namelijk geen andere onderdelen nodig.

van-schie-torenkranen-12

De opbouw en bediening worden gedaan door één machinist. Dat maakt dat de torenkranen niet alleen sneller in gebruik zijn, makkelijker zijn toe te passen, maar ook vaak in termen van kosten de beste keuze zijn.

Overigens, leuk om te melden… Van Schie beschikt nu over de grootste mobiele torenkraan ter wereld!

De lengte van de kraan wordt optimaal benut

De kraan vouwt in de lucht uit, waardoor deze weinig ruimte nodig heeft en dus ideaal kan worden ingezet op krappe bouwlocaties of drukke binnensteden van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht bijvoorbeeld. De kraan kan naast de last worden gepositioneerd, waardoor het verlies van reikwijdte tot een minimum wordt beperkt.

De huur van een torenkraan levert u dus vele voordelen op en is een aanwinst voor vrijwel elke bouwplaats. Heeft u interesse in de huur van een torenkraan? Neem contact met ons op voor een advies op maat over de huur van uw torenkraan.

Laat u adviseren

Wilt u weten waartoe wij allemaal in staat zijn? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

Maarten van Tol
  • Maarten van Tol
  • Accountmanager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief