Nieuws

Van Schie in videoclip van de Jeugd van Tegenwoordig!

De glasbak bestaat 17 mei 2018 maar liefst 40 jaar, een jubileum dus! Speciaal op haar verjaardag lanceert de Jeugd van Tegenwoordig daarom een muzikale ode met het nummer Glasbak. Van Schie Kraanverhuur werkte mee aan de realisatie van de videoclip.

van-schie-videoclip-de-jeugd-van-tegenwoordig-2

Een mijlpaal in Nederland: 40 jaar glasrecycling! Dat moet gevierd worden. Met de speciale glasbaktaarten van Studio Lernert & Sander, een unieke glasbaktrui en nu ook een eigen videoclip, wordt dit hoogtepunt meer dan groots gevierd. In de oude hal van het Food Center Amsterdam werd de bijzondere clip opgenomen.

De Jeugd van Tegenwoordig noemen de glasbak ‘een tijdloos monument aan de vergankelijkheid van het bestaan’. Onze 50-tons telekraan werd voor velerlei hijswerkzaamheden ingezet tijdens het opnemen van de clip, zoals het ophijsen van een roze Audi en de gevel van een huis… Bekijk hieronder het resultaat!

De commercial werd geproduceerd door de creatievelingen van Adult. Dit Brusselse bedrijf heeft een lange trackrecord met betrekking tot het produceren van onder andere commercials, films en events.

De Jeugd van Tegenwoordig is een Nederlandse rapformatie, die in 2005 bekend werd met Watskeburt?! De stijl van de groep kenmerkt zich met name door beats met sterke invloeden vanuit de elektronische muziek.

Meer informatie over 40 jaar Glasbak vind je hier.

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief