De beuk erin!

Als het lastig wordt, wordt het voor ’t Van Schie team eigenlijk steeds leuker. Want door onze innovatieve benadering voeren we steeds meer specialistische werken uit. Werken op moeilijk (soms ogenschijnlijk onmogelijk) bereikbare locaties bijvoorbeeld.

Van Schie_infrawerken_pontons_2023_WEB (2)

Het Van Schie machinepark is inzetbaar op zowel grote als kleine grondverzet projecten. Die kunnen we in overleg met onze opdrachtgevers volledig in eigen beheer uitvoeren.

Soms betreft het graven van een kleine kabelsleuf tot aan de grootst denkbare bouwkuip. Geen opdracht is te klein. Geen uitdaging te groot… Naast graven en kuipen, nemen de experts ook de bemaling voor onze rekening als dat verzoek er is. Een project waarin specialistisch grondverzet goed naar voren kwam, is het 380kV kabeltracé nabij Delft.

Toelichting

Bouwkundig of civieltechnisch grondverzet? Grote of kleine projecten? Vertrouw op de experts van Van Schie. Naast de nodige kennis, ervaring en inzet, beschikt het team over een omvangrijk programma grondverzetmaterieel. Wilt u alleen het materieel, dan verhuren we dat ook.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitgraven van sleuven voor kabels, een woonkelder of een complete bouwput. Maar we houden ons ook bezig met aanvullen, ophogen of vlakken van terreinen. Neemt u gerust contact met ons op voor een deskundig advies!

Alles in 1 hand… Naast graven en kuipen, bieden we u de volgende services:

  • Transport: Wij hebben onze eigen vrachtwagens voor de aan- en afvoer van grond;
  • Grondbank: Overtollige grond kan worden ingenomen;
  • Bodemsanering: Eventuele verontreinigingen kunnen snel worden gesaneerd;
  • Damwand: Grote grondkerende constructies tot simpele berlinerwanden, het is allemaal mogelijk.

Met ons grondverzet zijn wij in heel Nederland te vinden, al komt u ons vaker tegen in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Laat u adviseren

Meer weten over grond-, weg- en waterbouw? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

Wilco van der Sar_pasfoto
  • Wilco van der Sar
  • Projectleider Infrawerken

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief