Deze winter mochten we weer schitterende winterse projecten uitvoeren in België. Zo waren we onder andere bij ‘De Warmste Week’ bij Wachtebeke en hadden we ijspret in Oostende.

van-schie-winterse-pret

Succes voor ‘De Warmste Week’

In navolging van het Nederlandse ‘Glazen Huis’, heeft ook de Belgische televisie een soortgelijk evenement opgezet. Ze noemen het ‘De Warmste Week’, onderdeel van Music for Life. Het Domein Puyenbroek bij de plaats Wachtebeke met zijn vijvers en plassen, bleek hiervoor het perfecte decor. Het slaapeiland, door Van Schie aangelegd en via een pontonbrug bereikbaar, was het meest gefotografeerde plekje van België in die week. De actie werd een groot succes. Onder het motto ‘Iedereen zorgt voor iedereen’ werd ruim 10 miljoen euro opgehaald, tweemaal zo veel als in ons ‘Glazen Huis’.

Ijsbaanpontons in Oostende

In het Belgische Oostende werd afgelopen winter het Leopoldpark omgetoverd tot een feeërieke kerstlocatie. De vijver in het hart van het stadspark was door Van Schie helemaal dichtgelegd met plaatpontons, waarop een gezellige ijsbaan was gebouwd. Rondom de vijver maakten een kerstmarkt van vijftig chalets, plus de duizenden lichtjes in de bomen, de warme wintersfeer compleet.

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief