Een nieuw record! Maar liefst 34.524 deelnemers deden dit jaar mee aan de Bloesemtocht. Een sportieve, mooie loop én voor het goede doel!

VAN SCHIE_PLAAT PONTONS_BLOESEMTOCHT 2019 (1)_for web

In alle vroegte verzamelden de eerste wandelaars zich aan de start. Er was zelfs nog een graadje vorst. De door beregening bevroren bloesem en knoppen konden de deelnemers in de vroege ochtend zeer bekoren. Het leverde prachtige plaatjes op. Hoewel de boomgaarden dan nog niet overal heel uitbundig bloeiden en het de hele dag best fris bleef, was er ook later op de dag veel moois te zien, waar de vele wandelaars volop van genoten. Van Schie leverde een aantal pontonbruggen om met droge voetjes de (over)tocht te kunnen maken.

Dit jaar liep er een record aantal deelnemers mee. De Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht heeft als doel het verwerven van fondsen ten behoeve van het Rode Kruis. De netto opbrengst van de Rode Kruis Bloesemtocht gaat naar goede doelen in het kader van steun bieden aan de sociaal zwakkere en vereenzaamde mensen in onze samenleving.

Bekijk hier een kleine impressie van een bijzondere tocht.

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief