Projecten

Range Rover Sport geïntroduceerd

Dit voorjaar is de nieuwste generatie van de Range Rover Sport geïntroduceerd: een fraai gelijnde hybride bolide. De officiële presentatie voor de gehele Benelux gebeurde met de nodige allure, een happening die plaatsvond in België op een landgoed bij Grimbergen, onder de rook van Brussel.

Van Schie pontons bruggen kranen rijplaten Journaal 2022 najaar (17)

Daar was voor genodigden en de verzamelde pers een stijlvolle locatie opgebouwd aan de rand van de slotgracht van het ’s Gravenkasteel, ook wel het Lundenkasteel genoemd. Aan niets was te zien dat deze drijvende ambiance gebouwd was op pontons van Van Schie.

De introductie in België was in schrille tegenstelling tot die in Nederland. De 16 Landrover-dealers in óns land mochten tijdens een vóór-presentatie in een zaaltje in Vinkeveen even snel onder een zwart laken kijken, waarna de rode bolide spoorslags op transport ging naar het kasteel in België.

 

Saillant detail:

Het Lundenkasteel is het domicilie van de hoogste baas van Porsche in België. Opmerkelijk, omdat de merken Porsche en Landrover totaal niets met elkaar te maken hebben. Waarschijnlijk heeft men naar een locatie gezocht die het meest aansloot bij het ‘countryside-gevoel’ dat het chique merk Landrover wil uitstralen. Overigens is de Range Rover Sport pas in de loop van volgend jaar leverbaar.

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief