Vier dagen lang was het een drukte van belang in Rotterdam Ahoy tijdens de InfraTech beurs. Met 22.503 bezoekers was de 13e editie van InfraTech drukker dan ooit. Van Schie was uiteraard ook aanwezig met een transparante en innovatieve  stand met maar liefst 62m2 videowall.

DSC_0650_for web

Op die videowalls presenteerden Van Schie al haar activiteiten en noviteiten. In hal 2 verwelkomden het team van uiteraard bestaande relaties, maar ook veel nieuwe contacten en lieten we iedereen kennis maken met de groengele mogelijkheden. Met ruim 600 exposanten wordt InfraTech gezien als het grootste kennisplatform van de infrabranche.

Lancering VSP770

Woensdagmiddag 16.30 uur was het zover: de lancering van het nieuwe ponton van Van Schie: de VSP770. Na de presentatie van Productspecialist Remy Abbas, volgde een 3D animatie waarna met een ferme druk op de rode knop, het ponton officieel werd gelanceerd. Het nieuwe ponton heeft diverse noviteiten en is bovenal DNV-GL gecertificeerd.

Van Schie Groep

Van Schie stond samen met haar zusterbedrijven Janson Bridging uit Hank en HP Staal uit Vianen in de stand. Deze organisaties behoren ook tot de Van Schie Groep. Onder het thema ‘samen future proof’ lieten de 3 bedrijven zien waarom zij de oplossingen kunnen bieden voor uw infra vraagstukken. Janson Bridging levert tijdelijke en permanente bruggen over de hele wereld. HP Staal is leverancier van staal voor de grond-, wegen-, water- en utiliteitsbouw.

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok