Groen logo. Groene ambities.

We hechten bij Van Schie veel waarde aan het milieu en zijn met recht een groen bedrijf. Dat herkent u niet alleen aan de groene kleur in ons logo, maar ook aan de werkzaamheden die we uitvoeren en de manier waarop we dat doen.

van-schie-milieu

Al jaren lopen de experts voorop als het gaat om kennis over groene projecten. Zo hebben we niet alleen de nodige certificaten, maar ontwikkelen we onze mensen en materieel optimaal. Op het gebied van bodemsanering zijn we gecertificeerd volgens de BRL 7000 (Protocollen 7001, 7002 en 7003). En ons materieel zetten we in op unieke toepassingen.

Met Van Schie haalt u overigens een totaalaanbieder in huis. Van ideeën en advies tot het inzetten van ons eigen machinepark. Onze graafmachines zorgen voor het ontgraven van de verontreinigde grond. Onze vrachtwagens voeren die grond af naar onze eigen grondbank in Mijdrecht. De grond wordt daar ter plekke gebufferd, gereinigd en omgezet tot bouwstof. We helpen u van A tot Z als dat uw wens is.

Toelichting op onze diensten

Door het beheersen van de complete keten kunnen wij een volwaardig eindproduct garanderen. Naast ontgraven en afvoeren van verontreinigende grond, kunt u bij Van Schie ook kiezen voor een alternatieve methode. We kunnen de grond bijvoorbeeld injecteren om die te reinigen of te isoleren. Uiteraard beschikken we over de waterzuiveringsinstallaties en de machines om te injecteren, die voor deze werkwijze nodig zijn.

Het beheersen van de volledige keten betekent dat we voor u ook de engineering en het vergunningentraject bij bodemsanering voor onze rekening kunnen nemen. Onze jarenlange ervaring en grote deskundigheid staan garant voor een doordachte, effectieve en kostenbesparende saneringsmethode. De aanpak is daarbij perfect afgestemd op het type grondslag, de soort verontreiniging en de specifieke omstandigheden van de locatie.

Werkwijze bodemsanering

Bij elke bodemsanering maken we gebruik van ons eigen machinepark, dat met zowel grote als kleine machines voor dit soort projecten zijn ontwikkeld. We hebben de werkzaamheden van begin tot eind in eigen hand. Onze graafmachines zorgen voor het ontgraven van de verontreinigde grond. Onze vrachtwagens voeren die grond af naar onze eigen grondbank in Mijdrecht. De grond wordt daar ter plekke gebufferd, gereinigd en omgezet tot bouwstof. Door het beheersen van de complete keten kunnen wij een volwaardig eindproduct garanderen.

Laat u adviseren

Wilt u bodemsaneren met ervaren en gecertificeerde experts? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

  • Symon Oevering
  • Projectleider Milieu

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief