Hoogwerkers

Klussen als snoeien, lassen of schoonmaken worden een stuk gemakkelijker wanneer u een hoogwerker van Van Schie huurt. Wij helpen u dan ook graag veilig te werken op hoogte. Wij verhuren zowel rupshoogwerkers als telescoophoogwerkers. Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een hoogwerker, neemt u dan gerust contact met ons op.

20140319_151846

De hoogwerkers worden in eigen beheer onderhouden en zijn daardoor in optimale conditie. Daarnaast zijn zij te allen tijden voorzien van een geldige keuring.

Machinist

De hoogwerkers kunnen bemand worden geleverd. Afhankelijk van de werkzaamheden kan deze verschillende taken voor u uit handen nemen. Tevens is hij in bezit van verschillende diploma’s en vergunningen om uw bouwplaats te kunnen betreden.

Transport

Het transport van de hoogwerker kunnen wij voor u verzorgen, maar als u de gehuurde hoogwerker zelf op wilt komen halen is dat ook geen probleem. Wij verhuren hoogwerkers door heel Nederland, maar voornamelijk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Transport binnen de milieuzone van grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht is geen probleem.

Stel hier uw vraag

Bedrijfsnaam:

Naam:

E-mailadres:

Uw vraag:


De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt. Meer informatie vindt u terug in onze privacyverklaring.