prefabkelderplaatsen.nl

Prefabkelderplaatsen.nl is een initiatief van de afdelingen Kraanverhuur en Bedrijfsbureau. Het label springt in op de vraag vanuit de markt om kopers van prefab kelders, putten en weegbruggen te ontzorgen op het gebied van het plaatsen van deze aankopen. Je kunt hierbij denken aan het vergunningentraject, grondwerk en bemaling, transport, de hijswerkzaamheden en het plaatsen van de kelder, weegbrug, of put zelf.

Prefabkelderplaatsen.nl_Kraan hijst kelder_FOR WEB

Accountmanager Wilco van der Sar vertelt enthousiast: “Bij kopers van deze producten zien wij de vraag ontstaan ‘en hoe nu verder?’”. “Onze kracht is dat wij als specialistische partij alle activiteiten onder één dak hebben en zo de opdrachtgever geheel kunnen ontzorgen bij het plaatsen. Wij hebben alle benodigde kennis en deskundigheid in huis”. Van der Sar vervolgt: “We zien ook dat mensen snel willen schakelen, daarom kan je via onze site met het invullen van slechts een paar gegevens makkelijk een offerte aanvragen. Binnen slechts één werkdag willen wij mensen voorzien van een prijsindicatie! En als dat in lijn met de verwachting ligt, dan gaan we e.e.a. verder uitwerken”.

Prefabkelderplaatsen.nl is er zowel voor de zakelijke klant als de particuliere. Dus heeft u net een prefab kelder aangeschaft, Wilco staat met het team graag voor u klaar.

Maak verder kennis met het initiatief, of vraag direct een prijs aan op www.prefabkelderplaatsen.nl