Waarom moeilijk doen?

Kelder, put of weegbrug plaatsen? Maar wel snel en van excellente kwaliteit? En bovendien verzorgd van A tot Z? Dan is het plaatsen van een prefab kelder door de experts van Van Schie de logische keuze.

VAN SCHIE_PREFAB KELDERS PLAATSEN_VINKEVEEN_2020 (2)_for web

Het plaatsen van prefab kelders, prefab putten en prefab weegbruggen is een discipline waarin wij keer op keer aantonen dat veel van onze expertises samenkomen. Van Schie heeft alle benodigde specialismen in huis: van het plaatsen van de kelder met onze eigen telekraan en van het realiseren van de complete fundering tot het transport van de kelder van de fabriek tot de eindlocatie.

Ook het uitgraven, de bemaling en het terugbrengen van de bouwplaats in de oorspronkelijke staat, verzorgen wij desgewenst voor u of uw (particuliere) opdrachtgever.

De kelderweegbrug, of put boven verwachting simpel, snel en goed geplaatst!

U de bak én het gemak, wij het werk ongeacht het merk!

Uw vraag

U of uw opdrachtgever heeft gekozen om een kelder te plaatsen. Een ruimte waaraan in de toekomst veel plezier beleefd kan worden. En wij zijn u hiermee graag mee van dienst! Na aankoop van de kelder bij één van de leveranciers in Nederland, verzorgen wij voor u de plaatsing. Neem contact met ons op en wij informeren u verder over alle mogelijkheden. Wij plaatsen ook weegbruggen en putten!

Ons antwoord

Met de basisgegevens als de locatie, de kelder, put, of weegbrugspecificaties en de gewenste activiteiten, kunnen wij voor u op korte termijn een richtprijs afgeven. Snel en eenvoudig! Voldoet deze aan uw verwachtingen? Dan maken we graag met u een afspraak om de situatie precies op te nemen. Hierna kunnen wij onze definitieve offerte voor u opstellen. Vul hieronder dus het aanvraagformulier in.

Onze expertises

Bereikbaarheid realiseren, grondwerk & bemaling, grondafvoer, funderingen, transport, plaatsen van kelders, weegbruggen en putten, aanvullen van de kelder

Informatieaanvraag

Ook enthousiast? Neem contact op middels het onderstaande formulier. Wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust en vraag naar onze prefab kelders expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

van-schie-laura-veenis
  • Laura van Schie
  • Office Manager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok