Continu in beweging

Continu in beweging

Dat is niet zomaar een reclamezinnetje onder het logo. Het is de basis van ons succes. De basis van de steeds betere dienstverlening. Van de honger naar een constante verbetering van mensen, materieel en bedrijven. Die basis staat overigens al 60 jaar centraal.

©-Marina-Kemp--VAN-SCHIE---bedrijfsreportage-sep-2023---0100

Iedere dag. Zijn wij continu in beweging voor het beste resultaat. Van graven tot hijsen en alles wat ertussen zit. Bekijk het verhaal hier in onze corporate video.

Die drive om het steeds beter te doen en om gewoon keihard te werken, heeft ervoor gezorgd dat Van Schie inmiddels onderdeel is van de Van Schie Groep. Een groep van bedrijven met ieder een eigen specialisme, maar 1 ding gelijk hebben: aanpakken!

De Van Schie Groep kent vier dochters:

  • Janson Bridging
  • HP Staal
  • Fontexx
  • Van Schie

Die laatst genoemde heeft ook aparte groepsonderdelen. De Grondbank Mijdrecht, Van Schie Kraanverhuur e.a. Maar zullen in de dagelijkse werkzaamheden spreken over ‘gewoon’ Van Schie. Daar werken inmiddels meer dan 200 medewerkers aan verschillende infrazaken. Van engineeringszaken tot daadwerkelijk bouwen. En van grondverwerking tot herstelwerkzaamheden met gerecycled materiaal … Van Schie bedenkt, maakt en regelt, al bijna 60 jaar!

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief