Van Schie Familiedag

Uitnodiging voor een gezellig familiefeest

Het familiegevoel beleef je met elkaar. Daarom deze speciale uitnodiging voor de Van Schie Familiedag! Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om naast het werk tijd te maken voor ontspanning én om ook jouw familie kennis te laten maken met waarmee jij continu in beweging bent.

familiedag-image-v2

Deze dag wordt een echte familiedag en daar proef je in deze uitnodiging al een stukje van. Van een tekening voor de allerkleinsten tot het spelen van Dirt Dozer voor alle leeftijden. Om je alvast een beetje in de stemming te laten komen. We gaan op de Familiedag met elkaar ‘de strijd’ aan, maar we drinken ook samen een biertje.

En natuurlijk presenteren we op deze Familiedag ook ‘serieuze’ zaken. Dingen waar we trots op mogen zijn. Kortom: voor ieder wat wils. Dát is het familiegevoel, dát is werken bij Van Schie.

We zien elkaar op 21 september.

Hartelijke groet,

De familie Van Schie

Info

  • Wanneer: Zaterdag 21 september
  • Hoe laat: Van 16.00 – 23.00 uur
  • Locatie: Terrein Van Schie, Constructieweg 100 in Mijdrecht. Volg op het terrein de borden.
  • Voor wie: Voor jou als Van Schie medewerker / Van Schie ZZP’ers, jouw eventuele partner, kinderen, partners van kinderen en je ouders.
  • Voor wie (helaas) niet: Schoonouders, broers, zussen, aanhang van broers/zussen, hun kinderen (sorry, we zouden het liefst iedereen uitnodigen, maar ja…)
  • Aan- en afmelden:  Graag! Meld je makkelijk aan óf – als je niet kan – af via het onderstaande contactformulier. Doe dit s.v.p. vóór 1 september. Dan weten we op wie we mogen rekenen.
  • Vragen? Mail naar info@vanschie.com, of bel even naar Laura (0297 – 237 537)

Als Van Schie collega’s zijn we continu in beweging. Daarom is het goed om buiten werktijd met elkaar te ontspannen. Juist daarom is er de Familiedag. Geniet ervan!

Zien we je 21 september?

Kleur wedstrijd!

Lever jouw kleurplaat in op de Familiedag. De mooiste kleurplaat wint een geweldige prijs! Maak je eigen print door de kleurplaat hieronder te downloaden.

Dirt Dozer Contest!

Wil jij ook bergen verzetten? En ben jij beter op de shovel dan je collega? Speel op de Familiedag Dirt Dozer op groot scherm en win een mooie prijs! Oefen dus alvast maar via de knop hieronder! Chop chop.

Aan- en afmelden

Meld je makkelijk aan óf – als je niet kan – af. Doe dit s.v.p. vóór 1 september. Dan weten we op wie we mogen rekenen.

[wpforms id="8133"]
van-schie-laura-veenis
  • Laura van Schie
  • Office Manager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief