Nieuws

Geelgroene en Groengele Piet bij Van Schie!

Oh, kom er eens kijken! Van Schie heeft deze week bezoek. En wel van Geelgroene én Groengele Piet. Deze pieten proberen deze week een heel aantal pakjes te bezorgen bij ons op het bedrijf. Maar of het ze ook lukt? Kijk hieronder mee met de afleveringen en lees alles over deze actie. #VSint19

 

Van-Schie_Sinterklaas_Aflev

Sinterklaasafleveringen “De niet te bezorgen pakjes”.

Deze week is het Sinterklaasfeest. Twee Pieten proberen de pakjes af te leveren op ons terrein in Mijdrecht. Maar dat gaat niet zo makkelijk. Iedere dag – van maandag 2 december t/m donderdag 5 december – komt er om 17.00 uur een aflevering online. Je kunt de afleveringen volgen op ons YouTube kanaal, LinkedIn, Facebook  én natuurlijk op deze pagina.

Win een prijzenpakket!

Op Facebook kun je meedingen voor een mooi prijzenpakket. Aan het eind van de eerste 3 afleveringen zit een prijsvraag. Weet jij het juiste antwoord? Zet dat dan in de comments op Facebook bij de betreffende aflevering. Uit de goede antwoorden (of diegene die er het dichtste bij zitten) wordt iedere dag een winnaar getrokken. Deze wint het speciale Van Schie Sinterklaas prijzenpakket! Het juiste antwoord op de gestelde vraag komt de dag na de aflevering online op Facebook om 15.00 uur. Je hebt dus telkens vanaf 17.00 uur wanneer de video gelanceerd wordt, tót de volgende dag 15.00 uur om jouw antwoord in te geven. De winnaar krijgt vanzelf bericht. Veel succes!

Aflevering 1 – ‘Gewichtige klus

Groenegele en Geelgroene Piet komen aan op het terrein aan de Constructieweg. Het is donker en ze moeten samen de pakjes bezorgen. Maar wat nu? Het hek zit dicht! Geen probleem. Geelgroene Piet heeft hier wel een oplossing voor…

Facebookopdracht aflevering 1 – ‘Gewichtige klus’

Op Facebook kon je reageren met wat jíj denkt dat het juiste gewicht is van de auto met Pieten en cadeautjes op de weegbrug. Wat denk jij wat het gewicht is? Het antwoord op deze vraag uit aflevering 1 vind je hieronder in de video!

 

 

Aflevering 2 – ‘Kranige arbeid’

De Pieten moeten die pakjes ongezien via het dak bezorgen. Maar ineens liggen er honderden zonnepanelen! “Die lagen er vorig jaar nog niet!” Wat nu?! Groengele Piet heeft een idee…

Facebookopdracht aflevering 2 – ‘Kranige arbeid’

Op Facebook kon je reageren met wat jíj denkt dat de juiste werkelijke opbouwtijd is van de kraan in minuten en seconden. Het antwoord op deze vraag uit aflevering 2 vind je hieronder in de video!

Aflevering 3 – ‘Paniek

Geelgroene Piet is op het dak: “Te gek! Vanaf hier zie ik allemaal grondhopen!” “Ja PFAS nou maar op. Je weet het tegenwoordig nooit met die grond”, schreeuwt Groengele Piet omhoog. Geelgroene Piet sluipt verder en klimt door het dakluik omlaag. Zou de kust veilig zijn op kantoor?

Facebookopdracht aflevering 3 – ‘Paniek’

Op Facebook kon je reageren met wat jíj denkt dat de juiste alarmcode is en Groengele en Geelgroene Piet helpen met het bezorgen van de pakjes. Zie hier de juiste methode én de juiste code!

Aflevering 4 (slot) – ‘Stof tot nadenken

Groengele en Geelgroene Piet strooien ruimhartig VSPepernoten door het kantoor. Plotseling roept Groengele Piet: “Oh, kom er eens kijken!” Wat zou hij ontdekt hebben?

Met dank aan

Deze afleveringen van “De niet te bezorgen pakjes” zijn in house geproduceerd door een aantal enthousiaste Van Schie’ers en nauw verbonden talenten:

 • Groengele Piet – Daan Tas
 • Geelgroene Piet – Roy Schaaij
 • Weegbrugmedewerker – Cees-Jan Stam
 • Geluid – Willo Schaaij
 • Kranen & buitenfaciliteiten – Mark Bonsen
 • Kranen & buitenfaciliteiten – Mark Gomes
 • Rekwisieten & decoratie – Marjolein Broekhuijse
 • Piano – Anne Hulsbos – Voortman
 • Regie & scenario – Bastiaan Hulsbos

Heb jij ook een gedicht voor Sinterklaas? Of wil je wat anders kwijt naar aanleiding van dit avontuur? Laat het ons weten.

[wpforms id="5855"]
van-schie-bastiaan-hulsbos-commercieel-manager-03
 • Bastiaan Hulsbos
 • Commercieel Manager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief