IJzersterke oplossingen

In Nederland is de toepassing van stalen damwand de meest gebruikte methode voor het (tijdelijk) keren van grond. Wij kunnen u in het gehele traject van dienst zijn.

van-schie-damwand

Zo kunnen wij u voorzien van een berekening van de damwandconstructie. Hiermee kunnen voorwaarden aan de constructie worden gesteld, zodat u zeker weet dat de constructie veilig is en voldoet aan de verwachtingen.

Wij hebben verschillende technieken in huis om stalen damwand te plaatsen. Eén van deze methoden is de stalen damwand door middel van hoogfrequent trillen de grond in te brengen. Door de hoge trillingen is er een minimale overlast voor de omgeving. Voor minimale trillingen is er de drukmethode. Hierbij wordt de stalen damwand met veel kracht de grond ingedrukt.

Naast het plaatsen van de damwanden, kunnen wij ook de bestempeling en verankering voor u verzorgen. De bestempeling wordt op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Op deze manier staat Van Schie altijd garant voor een stempelraam van goede kwaliteit, dat tevens snel en efficiënt kan worden geleverd.

Laat u adviseren

Meer weten over efficiënte funderingswerken? Vul dan het onderstaande formulier in, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

  • Hidden
  • Hidden
  • Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

van-schie-laura-veenis
  • Laura van Schie
  • Office Manager

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok