De Van Schie Groep is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw. Naast onder andere funderingstechnieken, milieuactiviteiten en de verhuur van pontons en bruggen, verhuren wij vele typen kranen en vrachtwagens voor licht en zwaar transport. Wij zijn continu in beweging.

Functieomschrijving

De administratief medewerker weegbrug betreft een fulltime functie en je behandelt de inkomende- en uitgaande vrachten. Je weegt het transport in- en uit en instrueert de chauffeurs zodat ze weten waar ze mogen laden of lossen. Verder verwerk je alle administratieve documenten. Je werkt samen met de grondbankmedewerkers en de administratie. Een leuke functie waarbij je veel met mensen samenwerkt.

Wat vraagt Van Schie?

Je hebt feeling met administratieve werkzaamheden en bent leergierig. Je helpt graag anderen bij het vinden van oplossingen, je kunt goed met mensen overweg. Je werkt planmatig, maar raakt niet gauw in paniek als de planning afwijkt. Bij voorkeur woon je in de regio Mijdrecht.

Wat biedt Van Schie?

  • Een zelfstandige fulltime functie in een sterk groeiende organisatie
  • Een informele werksfeer, collega’s met passie voor het bedrijf, no-nonsense cultuur
  • Een passend pakket arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Ben jij de grondbank medewerk(st)er die wij zoeken? Solliciteer bij ons en stuur je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Laura van Schie. Ook voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Laura via info@vanschie.com, of 0297 – 237 537.