Terugblik op een fantastisch jubileumfeest!

Naast alles wat er bekeken kon worden, hadden we voor al onze gasten natuurlijk ook de nodige aandacht besteed aan lekker eten en drinken en volop entertainment. Het weer werkte vooral erg mee en dat maakte het sfeertje compleet. Zo werd buiten op het terras in de zon en met een glas in de hand volop genoten van de lekkere meedeiners van dweilorkest Dorst. Binnen was het echt een drukte van belang. Zeker toen de buffetten open gingen en iedereen kon genieten van o.a. het lekkere Indische eten of de warme beenham met honing/mosterd. Maar ook bij de originele automatiek met frikadellen, kroketten, etc. was het voortdurend erg druk. Het was goed om iedereen zo te zien genieten. En met iedereen bedoelen we de ± 4.000 mensen die ons tijdens die twee dagen hebben bezocht. En dat is niet niks!

50jaarVanSchie-jubileumfeest-1
50jaarVanSchie-jubileumfeest-2
50jaarVanSchie-jubileumfeest-3

Een sfeervolle speech van Gerard van Schie

Naast alle festiviteiten was er uiteraard ook ruimte ingebouwd voor een officieel moment op de zaterdagmiddag. Gerard Van Schie nam die middag op het podium het woord en vermaakte alle aanwezigen met zijn geheel eigen verhaal over de geschiedenis van 50 jaar Van Schie. Met een zichtbaar trotse Jan van Schie aan zijn zijde luisterden onze gasten aandachtig en werd er veel gelachen. Het betoog van Gerard werd afgesloten met een fraaie videoboodschap, waarin ons tiende lustrum werd verbeeld. En daarna begon het avondfeest tot in de kleine uurtjes. Terugkijkend op ons jubileumfeest en de vele hartverwarmende reacties die we hebben ontvangen, kunnen we maar één conclusie trekken: 50 jaar Van Schie was een geweldig feest! Wij hebben met z’n allen optimaal genoten van de aandacht, de vele positieve reacties en niet te vergeten de vele donaties voor de gestelde goede doelen. Het was allemaal erg overweldigend. We willen iedereen dan ook hartelijk danken en vonden het een eer om onze gasten te mogen verwelkomen t.g.v. 50 jaar Van Schie!

Goede doelen blij met 50 jaar Van Schie

50 Jaar Van Schie werd niet alleen voor ons bedrijf een geweldig feest, maar ook voor een groot aantal goede doelen. Er is in totaal €14.000,- door u geschonken en daarmee hebben we 13 lokale organisaties een groot plezier kunnen doen. We bedanken u mede namens hen heel hartelijk voor uw gulle giften.

Videoboodschap: 50 jaar Van Schie

 

In beeld: 50 jaar Van Schie