Van Schie en AKU versterken de samenwerking.

De samenwerking tussen de Atletiek Klub Uithoorn (AKU) en Van Schie is onlangs nog meer versterkt door het plaatsen van een sponsorbord langs de atletiekbaan in Uithoorn.

 

Van Schie ondersteunt de atletiekvereniging de laatste jaren tijdens Uithoorns Mooiste, een loop met verschillende afstanden door Uithoorn, onder andere langs de Amstel en het mooie Zijdelmeer.  De goede samenwerking tussen beide partijen is sinds kort nog meer versterkt door het plaatsen van een reclamebord op de heuvel langs de atletiekbaan van AKU. Op de foto bij het nieuwe bord, staan Bastiaan Hulsbos namens Van Schie en Wim Verlaan namens AKU, om de band officieel te bekrachtigen.

Continu in beweging

Met als pay-off ‘continu in beweging’ doelt Van Schie op het feit dat het bedrijf letterlijk continu in beweging is gezien haar vele expertises van funderingstechnieken tot kraanverhuur. Maar ook in de figuurlijke zin is Van Schie altijd in beweging en zetten ze veel in op innovatie, ontwikkeling en het zoeken naar de beste oplossing. Maatschappelijk gezien laat Van Schie zich ook graag van haar beste kant zien en ondersteunt vele goede doelen, waaronder sportactiviteiten en -verenigingen. Immers, in beweging zijn én blijven, is gezond…

Atletiek Klub Uithoorn

De AKU een groeiende en actieve atletiekvereniging in de regio Uithoorn. Op hun accommodatie op Sportpark Randhoorn in Uithoorn kunnen de diverse onderdelen van atletiek worden beoefend, op alle niveaus en voor alle leeftijden. AKU biedt een plezierige sportomgeving voor prestatiegerichte atleten en recreanten van jong tot oud of met een beperking. Persoonlijke ontwikkeling, prestatieverbetering en plezier staan daarbij voorop. Ontdek het verder op aku-uithoorn.nl.