Complete terreininrichting Green Trade Center Aalsmeer.

In de nieuwe uitgave van Straatzaken, het magazine van bestratingsexpert Tebi bestratingsmaterialen b.v. uit Montfoort staat een mooi artikel over de vernieuwde terreininrichting bij het Green Trade Center in Aalsmeer. Van Schie droeg daar haar steentje aan bij. Lees het hier.

 

“Op het veilingterrein in Aalsmeer is door Waterdrinker Aalsmeer een nieuw handelscentrum ontwikkeld en begin dit jaar geopend. Waterdrinker is één van de grootste groothandels en exporteurs op het gebied van kamer- en tuinplanten. Op de locatie die maar liefst 25.000 m2 beslaat, moet een uitnodigende, toonaangevende en vooral inspirerende plek ontstaan waar zowel wederverkopers als leveranciers van bloemen, planten en accessoires elkaar kunnen ontmoeten.

Van Schie heeft hier de eerste schep in de grond gezet tot de laatste klinker gelegd, in opdracht van Boele & Van Eesteren, onderdeel van VolkerWessels. De bouw van het handelscentrum is door Boele & van Eesteren uitgevoerd. Een prachtige en moderne hal van ruim 30.000 m2 waar 20 vrachtwagendocks in verwerkt zijn, een verwerkingsruimte en een inspiratieruimte voor klanten.

De terreininrichting, bestrating, wegfundatie en afwatering is verder door Van Schie uitgevoerd. Het complete pakket aan bestratingsmaterialen is door TeBi geleverd.

Van Schie werkt met een vaste groep onderaannemers die het straatwerk erin leggen. Het grootste gedeelte betonklinkers is er machinaal ingelegd, met uitzondering van een stuk wolkenbestrating.

Naast de grootste oppervlakte met betonklinkers heeft de entree als contrast een mooie rode gebakken steen gekregen. Langs de parkeerstrook en groenstrook zijn aantal terrassen gemaakt met de keramische tegel Geo Ceramica.

Geleverde producten:
– 2500 M2 BSS Grijs
– 500 M2 BSS Zwart
– 500 M2 BSS Grijs 10 cm
– 240 M2 BSS Uitgewassen
– 400 M1 Betonbanden
– 250 M2 Geo Ceramica
– 110 M2 Straatbakstenen”

Download hier het artikel in pdf.