Een boompje opzetten...

“Goed u te zien! Graag zou ik me op deze pagina persoonlijk aan u voorstellen. Als Van Schie zouden wij u als hovenier mogelijk op veel vlakken kunnen ontzorgen. Ik neem u hier graag even mee.”

Ron-Kentrop_Kraanverhuur-2

Mijn naam is…

… Ron Kentrop. Ik ben account manager bij Van Schie. Bekijk hieronder mijn persoonlijk boodschap.

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent waarschijnlijk (extra) drukke tijden voor u als hovenier. Maar voor de aanleg van die nieuwe tuin moet er wellicht een grote big bag met zand over het huis naar de achtertuin worden gehesen? En waar raakt u na het afgraven van de tuin nu de ‘oude bodemdekking’ kwijt? Misschien zijn er voor werken gelegen aan het water wel pontons nodig?

Van Schie heeft alles in huis om u te ontzorgen! Van telekraan tot ponton en van onze eigen grondbank tot het transporteren van goederen, wij kunnen het voor u realiseren. Zo kunt u zich volledig richten op de aanleg, het onderhoud, of de herinrichting van de tuin zelf. Hieronder ga ik er graag dieper op in:

Onze grondbank – de grootste in Utrecht

Puin, bagger, schone én verontreinigende grond waar u van af wilt, daar maken wij schoon, herbruikbaar materiaal van. Heel groen, handig en kostenbesparend bij recycling toepassingen.

 

Pontons – uw succes is wat ons drijft

Het juiste adres voor het huren van pontons voor uw werkzaamheden aan het water. Met ons aanbod heeft u altijd de juiste oplossing. Op tijd, keurig en volledig zorgeloos geïnstalleerd! Uw succes is waar we het voor doen.

Bruggen – niets is voor ons een brug te ver

Een (tijdelijke) brug benodigd om uw werkmaterieel op de plaats van bestemming te krijgen? Wij hebben bruggen in allerlei soorten en maten! Van werkbruggen tot loop- en fietsbruggen. Met Van Schie realiseert u altijd bereikbaarheid.

Van Schie ontzorgt u graag! Wij hebben alle expertises onder één dak, of het nu gaat om hijswerkzaamheden, het leveren van pontons, of het zetten van een beschoeiing. Wij denken in oplossingen én zijn scherp geprijsd.

Rijplaten – het ideale plaatje

Wilt u over een drassige of andere zachte ondergrond een tijdelijke weg maken voor voertuigen? Van Schie biedt het ideale plaatje! Wij hebben rijplaten in diverse soorten en maten, zowel in staal als kunststof. En we leggen ze zo voor u uit!

Kraanverhuur – wij haken graag aan bij uw uitdaging

Big bags met zand, grond, of afval over een woning naar de achtertuin hijsen? Of het nu in een ruim opgezette wijk moet gebeuren, of een smalle straat, wij helpen een haakje met onze mobiele tele- of torenkranen en onze autolaadkranen en verreikers.

GWW – Gewoon Waanzinnig Werk

Hulp of advies nodig bij infrawerken? Of het nu gaat om het aanleggen van rioleringen, leidingen, of het plaatsen van damwanden, wij garanderen een snelle, degelijke en flexibele uitvoering.

Transport – Waar gaan we heen?

Raamkozijnen leveren op plaatsen midden in de stad? Pontons vervoeren van midden op het Markermeer naar Nieuwegein? Containers van het weiland naar de haven van Amsterdam? Van Schie vervoert ‘t! De chauffeurs en de middelen, zorgen ervoor dat uw goederen en materieel ongeschonden en op tijd op de juiste locatie zijn.

En we kunnen meer…

Naast de bovenstaande disciplines, heeft Van Schie nog meer expertises. Bekijk ze via de onderstaande link.

Met elkaar bomen…

Hopelijk heeft u een goede indruk gekregen van wat wij voor u kunnen betekenen. Verleng hieronder onze kennismaking, vul het formulier in en ontvang gratis een Van Schie 20 meter tuinverlengsnoer!

Ik hoop u binnenkort persoonlijk te mogen ontmoeten en met u te bomen over hoe we u mogelijk kunnen ontzorgen. Dan breng ik tijdens onze kennismaking uw verlengsnoer mee.

Voor nu wens ik u veel succes bij uw werkzaamheden!

 

Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

Ron-Kentrop_Kraanverhuur-2
  • Ron Kentrop
  • Hoofd Kraanverhuur

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief