Waarom moeilijk doen?

Kelder, put of weegbrug plaatsen? Maar wel lekker snel en van excellente kwaliteit? En bovendien verzorgd van A tot Z? Nou, dan is het plaatsen van een prefab kelder door de experts van Van Schie de logische keuze.

VAN SCHIE_PREFAB KELDERS PLAATSEN_VINKEVEEN_2020 (2)_for web

Het plaatsen van prefab kelders, prefab putten en prefab weegbruggen is een discipline waarin wij keer op keer aantonen dat al onze activiteiten samenkomen. Van Schie heeft alle benodigde specialismen in huis: van de vergunningsaanvraag tot het plaatsen van de kelder met onze eigen telekraan en van het realiseren van de complete fundering tot het transport van de kelder van de fabriek tot de eindlocatie. Ook het uitgraven, de bemaling en het terugbrengen van de bouwplaats in de oorspronkelijke staat, verzorgen wij desgewenst voor u!

Uw kelderweegbrug, of put boven verwachting simpel, snel en goed geplaatst!

Onze kracht

Het plaatsen van prefab kelders, putten en weegbruggen is een discipline waarin wij keer op keer aantonen dat al onze activiteiten samenkomen. Als specialistische partij in Nederland hebben wij alle benodigde kennis en deskundigheid in eigen huis. Van de vergunningsaanvraag, het realiseren van de bereikbaarheid, het afvoeren van de grond tot het plaatsen van de kelder en het terugbrengen van de bouwplaats in de oorspronkelijke staat.

U de bak én het gemak, wij het werk ongeacht het merk!

Uw vraag

U heeft gekozen om een kelder te plaatsen. Een ruimte waar u in de toekomst veel plezier van heeft. En wij zijn u hier graag mee van dienst! U koopt de kelder bij één van de leveranciers in Nederland en wij verzorgen voor u de plaatsing. Neem contact met ons op en wij informeren u verder over alle mogelijkheden. Wij plaatsen ook weegbruggen en putten voor u!

Ons antwoord

Met de basisgegevens als de locatie, de kelder, put, of weegbrugspecificaties en de gewenste activiteiten verzorgen wij voor u op korte termijn onze richtprijs. Snel en eenvoudig! Voldoet deze aan uw verwachtingen? Dan maken we graag met u een afspraak om de situatie precies op te nemen. Hierna kunnen wij onze definitieve offerte voor u opstellen voor slechts € 295,- excl. btw. Maar wanneer wij tot overeenstemming komen, dan wordt dit bedrag als korting verrekend! Vraag hieronder dus snel uw richtprijs aan!

Onze expertises

Vergunningsaanvragen, Bereikbaarheid realiseren, Grondwerk & bemaling, Grondafvoer, Funderingen, Transport, Plaatsen van kelders, weegbruggen en putten, Aanvullen van de kelder

Prijsindicatie

Vraag hier snel en eenvoudig uw prijsindicatie aan, wij reageren zo snel mogelijk. Heeft u vragen en overlegt u die liever persoonlijk? Bel dan gerust even met onze expert.

Hidden
Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

  van-schie-wilco-van-der-sar-bedrijfsbureau-03
  • Wilco van der Sar
  • Hoofd Bedrijfsbureau

  Op de hoogte blijven?

  Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief