Transport

Van Schie zorgt ervoor dat uw goederen en materieel ongeschonden en op tijd op de juiste locatie zijn. Vanuit onze bedrijfslocatie in Mijdrecht komen onze vrachtwagens, rijplatenauto’s, knijperauto’s en diepladers overal in Nederland. De mogelijkheden zijn legio, aangezien wij lasten tot 65 ton transporteren.

schie-kraan
Transport-Dieplader-3
Transport-Dieplader
Transport-Dieplader-4
Transport-Containerauto-1
Transport-Rijplatenauto-2
Transport-Dieplader-2
Transport container auto
Transport Daf met telekraan
Transport Daf
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Transport Scania met Liebherr kraan

Rijplatenauto

Wij verhuren rijplaten door heel Nederland. Met behulp van onze speciale rijplatenauto’s kunnen wij snel en efficiënt rijplaten leggen, maar kunnen natuurlijk ook ingezet worden voor het vervoeren van pontons, schotten en andere materialen. Door middel van een radiografische bediening kan er snel gelost worden. Met hun laadvermogen van 30 ton kan deze auto heel wat meenemen en doordat zij zijn uitgerust met een Euro 5 motor hebben wij geen last van milieuzones.

Containerauto

Onze containerauto’s zijn niet alleen containerauto’s. Ze kunnen veel meer. Voorzien van een gebruiksvriendelijk kabelcontainersysteem kan de containerauto worden voorzien van verschillende bakken, containers en kleppenbakken, bijvoorbeeld vloeistofdichte container (slibbak). Het beperkt zich echter niet tot containers, het voertuig kan ook worden uitgerust met een watertank. Tevens zijn de containerauto’s voorzien van overdrukcabines en gekeurde chauffeurs.

Dieplader

Onze diepladers zijn geschikt voor zwaar transport (tot 65 ton). Wij vervoeren bijvoorbeeld vaak grote funderingsmachines. Voorzien van een Euro 5 motor kunnen onze diepladers ook binnen de milieuzone afleveren. Speciaal transport behoort ook tot de mogelijkheden, al dan niet in combinatie met hijswerken.

Knijperauto

Onze 8×4 knijperauto met Euro 6 motor, voorzien van 2-zijdige kipper en autolaadkraan is inzetbaar voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Kan op elke locatie komen en heeft bovendien een ruim laadvermogen. Tevens is de knijperauto voorzien van een overdrukcabine en gekeurde chauffeur.

Autolaadkraan 60tm

Onze 8×2 autolaadkraan met Euro 6 motor, is voorzien van een 60 TM Palfinger autolaadkraan met een bereik van 18 meter ver. Samen met de tot 12 meter uitschuifbare aanhanger is deze auto instaat om een grote diversiteit aan hijs en transport klussen zelfstandig uit te voeren. Door de combinatie van een transportmiddel en hijswerktuig in één, heeft u namelijk de beschikking over een efficiënt en daarmee voordelig voertuig.

Autolaadkraan 78tm

Hijsen tot wel 31 meter hoog, of 26,8 meter ver! Dat kan met onze nieuwe Volvo FM460 autolaadkraan met 78tm Palfinger kraan! Deze krachtpatser is uitgerust met het Super-High Power Lifting System. Dit verhoogt de hefcapaciteit van de kraan met ruim 5% ten opzichte van de nominale hefcapaciteit. Daarnaast kan deze kraan hijsen tot wel 31 meter hoogte met de inzet van een fly-jib en heeft hij een capaciteit van wel 15,8 ton.

Schuiftrailer

Deze combinatie is uitgevoerd in de huisstijlkleuren van onze onderneming HP Staal, waarvoor wij diverse staalproducten door heel Nederland vervoeren. Deze combinatie kan ook worden ingezet voor vervoer van materialen van derde. Door de zorgvuldig gekozen samenstelling van deze trekker/ oplegger met 40 TM rollerkraan, zijn we instaat om lengtes tot 21 meter te vervoeren en te laden of lossen. Om op de wat lastiger plekken te komen is de trailer voorzien van radiografische bedienbare hulpbesturing.