Verreikers

Voor iedere situatie verhuren wij een verreiker. Verreikers manoeuvreren handig langs obstakels op een drukke bouwplaats. Bovendien hebben ze een groter bereik dan de gemiddelde vorkheftruck. Van Schie Kraanverhuur verhuurt verschillende soorten verreikers: zowel roterende als starre verreikers, in grote en in kleine formaten.

Verreikers

De verreikers worden in eigen beheer onderhouden en zijn daardoor in optimale conditie. Daarnaast zijn zij te allen tijden voorzien van een geldige keuring.

Machinist

De verreikers kunnen bemand worden verhuurd. Afhankelijk van de werkzaamheden kan deze verschillende taken voor u uit handen nemen. Tevens is hij in bezit van verschillende diploma’s en vergunningen om uw bouwplaats te kunnen betreden.

Transport

Het transport van de verreiker kunnen wij voor u verzorgen, maar als u de gehuurde verreiker zelf op wilt komen halen is dat ook geen probleem. Wij verhuren verreikers door heel Nederland, maar voornamelijk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Transport binnen de milieuzone van grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht is geen probleem.

Stel hier uw vraag

Bedrijfsnaam:

Naam:

E-mailadres:

Uw vraag:


De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt. Meer informatie vindt u terug in onze privacyverklaring.