Torenkranen

Van Schie Kraanverhuur verhuurt meerdere Spierings vouwkranen. Deze mobiele torenkranen zijn een aanwinst voor iedere bouw en zorgen voor een snelle en vloeiende opbouw. De mobiele torenkraan is al klaar voor gebruik in 15 minuten. Voor de opbouw hoeven namelijk geen andere onderdelen of ballast te worden aangevoerd. De opbouw en bediening worden gedaan door één machinist. Wij beschikken nu over de grootste mobiele torenkraan ter wereld! Bekijk hem hier. 

IMG_3780
Torenkraan-lossen-pontons
Torenkraan-Diemen

De lengte van de kraan wordt optimaal benut

De kraan vouwt in de lucht uit, waardoor deze weinig ruimte nodig heeft en dus ideaal kan worden ingezet op krappe bouwlocaties of drukke binnensteden. De kraan kan naast de last worden gepositioneerd, waardoor het verlies van reikwijdte tot een minimum wordt beperkt.

De huur van een torenkraan levert u dus vele voordelen op en is een aanwinst voor zowat elke bouwplaats. Geïnteresseerd geraakt in de huur van een torenkraan? Neem contact met ons op voor een advies op maat over de huur van uw torenkraan.

Hoewel we natuurlijk onze torenkranen door heel Nederland verhuren, zien wij vooral de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht als ons werkgebied. Daarnaast is het huren van een torenkraan een must in krappe binnensteden als die van Amsterdam of Utrecht.

Stel hier uw vraag

Bedrijfsnaam:

Naam:

E-mailadres:

Uw vraag:


De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt. Meer informatie vindt u terug in onze privacyverklaring.