Tankstations

Van Schie is gespecialiseerd in het aanleggen van tankstations. Dit kan zowel nieuwbouw als verbouw zijn, maar ook de realisatie van wasplaatsen behoord tot de mogelijkheden. Wij werken voor grote oliemaatschappijen, regionale oliehandelaren en particuliere tankstationeigenaren. Daarnaast realiseren wij ook tankstations voor industriële bedrijven.

Tankstation-Rozenburg-2
Tankstation-Wasplaats-Krimpen
Tankstation-Zuiderzeeweg
Tankstation-Rozenburg-3
Tankstation-Zuiderzeeweg-2
Tankstation-Rozenburg
Tankstation-Zuiderzeeweg-3

All-in-one

Wij kunnen de complete realisatie van het tankstation voor onze rekening nemen. U heeft dan dus maar met 1 uitvoerende partij te maken. Bij het aanleggen van tankstations komt heel wat kijken.

Grondverzet

Het ontgraven van de brandstoftanks, de eilanden, de leidingen en het grondwerk voor de eventuele shop.
Riolering: Van Schie zorgt dat voor een goede afvloeiing van het water.

Bodemsanering

Eventuele vervuiling wordt door ons opgeschoond, zodat u met een schone lei kunt beginnen.

Tanksanering

Van Schie verzorgt de tanksanering van oude tanks.

Het plaatsen van de brandstoftanks

De tanks worden geplaatst door middel van een (tele)kraan. Hiernaast kan ook het transport verzorgd worden.

Vloeistofdichte vloeren

Ter bescherming van de bodem worden er hoge eisen gesteld aan de verharding rond de tankeilanden. Van Schie verzorgt een vloeistofdichte vloer op maat. De vloer wordt volledig aangepast aan uw wensen. Dit geldt trouwens ook voor de aanleg van wasplaatsen.

Eindverharding

De op- en afrit, alsmede de parkeervakken en de rest van de verharding kan Van Schie naar smaak en wens realiseren.

Installatiewerk

Alles werkend, klaar voor gebruik. Zo leveren wij graag werk af.

Wasplaatsen

Bij het wassen van auto’s, maar ook bij ander materieel, worden vaak bodemverontreinigende stoffen gebruikt. Het is daarom van belang dat u een bodembeschermende voorziening treft. Deze voorziening wordt u in sommige gevallen verplicht te hebben, teneinde de bodem te beschermen. Voor de aanleg en het onderhoud van dit soort vloeistofdichte voorzieningen bent u bij Van Schie aan het juiste adres.

Engineering

Daarnaast kunnen wij u bijstaan in bijna alle facetten rondom de realisatie van het tankstation, zoals tekeningen, berekeningen, vergunningen en adviezen. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van tankstations, dus weten we waren we het over hebben. Dit houdt ook in dat wij een uitstekende kennis hebben van de strenge wet- en regelgeving die op dit gebied gelden.