Boortechniek

Van Schie beschikt over enkele boorstellingen die het mogelijk maken om zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen voor te boren, voor elk paaltype.

ABI Boorkraan
Boortechniek-1
Boortechniek-2
Boortechniek-3
Boortechniek-4

Voorboren heeft voordelen

Voorboren heeft verschillende voordelen. D.m.v. boortechniek kunnen harde grondlagen makkelijker gepenetreerd worden, wat een positief effect heeft op de hei- en trilwerkzaamheden. De heipalen en damwanden gaan namelijk een stuk makkelijker de grond in. Daarnaast heeft voorboren het voordeel dat tijdens het heien veel minder trillingen ontstaan en dus voordelen biedt voor de omgeving.

De mogelijkheden

Boortechniek bij Van Schie betekent voorboren tot wel 22 meter diepte. De boorstelling is van een compact formaat, waardoor deze eenvoudig inzetbaar is en op vele locaties te gebruiken is. De kranen hebben tevens alle voorzieningen voor het boren in vervuilde grond.

Van Schie beperkt zich niet tot boren en is in nog meer takken van de funderingstechniek actief. Te denken valt aan heiwerk, schroefinjectiepalen, bentonietinjecties, MIP-wanden en diverse soorten damwand.