Calamiteiten

Van Schie is gespecialiseerd in activiteiten die te maken hebben met brand, bergingen of andere calamiteiten.

Calamiteiten-VanSchie-1
Calamiteiten-Brand-Colombier
Calamiteiten-Berging-woonark-Belle-Villa
Calamiteiten-Brand-Colombier-2
Calamiteiten-Berging-kraan
Calamiteiten-Berging-betonpomp
Calamiteiten-VanSchie-2

Brand / wind

Brand is een vervelende en ingrijpende gebeurtenis. Bij zeer grote branden bestaat de kans dat de brandweer de brandhaard niet kan bereiken door, instortingsgevaar of door de grote van de vuurhaard. Het kan zo zijn dat de brandweer hulp inroept om het gebouw voor de voet weg te slopen om veilig bij de brandhaard te komen, of om de brandhaard uiteen te trekken (zoals bij een hooibergbrand). Wij zijn in staat snel te handelen en inspelen op de behoefte van de brandweer. Na een grote brand blijft en meestal een hoop afval en sloop materiaal over. Wij kunnen dit op een verantwoorde wijze afvoeren.

Bergingen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Maar als dat ongeluk toch gebeurd is, kunnen wij u weer op de vaste ondergrond zetten. Door onze ruime ervaring met het werken op instabiele ondergronden, kunnen wij snel in actie komen.

Inmiddels hebben wij al diverse klussen met succes geklaard, zoals het bergen van:

  • Vrachtauto’s
  • Woonarken
  • Trekkers
  • Heimachines.

Milieu

Door onvoorziene omstandigheden kan het gebeuren dat er een verontreiniging ontstaat in de bodem of oppervlakte water. Om de risico’s voor het milieu te beperken, is het zaak om deze verontreiniging met enige spoed te verwijderen. We spreken dan over een spoedsanering.

Een spoedsanering verloopt volgens een bepaald stappenplan, waaronder ook de communicatie met het bevoegd gezag valt. Om het een en ander soepel te laten verlopen, kan Van Schie u bij staan in het proces. Wij kunnen zowel het administratieve gedeelte als het uitvoerende stuk voor u verzorgen.

Kabel / leidingbreuk

Bij een kabel of leidingbreuk is het van groot belang snel actie te ondernemen. Bij machinale ontgravingen kan het altijd gebeuren dat er een kabel of leiding wordt geraakt, ongeacht de reden of omstandigheid. In zo’n geval kan het wel van groot belang zijn om snel actie te ondernemen. Van Schie kan in dit soort situaties snel schakelen en heeft geavanceerde apparatuur om een dergelijke breuk snel te herstellen. Dit om verdere schade en eventuele schade claim te beperken.

5 Redenen waarom Van Schie uw geschikte partner is voor calamiteiten

  • Strijdbaar: Schouder aan schouder staan wij u bij totdat de situatie is opgelost. Wij hebben geen 9-tot-5-mentaliteit!
  • Materieel: Diversiteit aan materiaal / materieel voor transport, hijswerk, sloopwerk en graafwerkzaamheden. Wij hebben alles in eigen beheer. Daarnaast hebben wij een eigen constructiewerkplaats en machinereparatiewerkplaats. Hierdoor kunnen wij snel reageren uw vraag!
  • Korte lijnen: Onze organisatie is overzichtelijk en gestructureerd. Door goede communicatie en de juiste inzet van mens en materieel kunt u snel weer verder.
  • Ervaring: Veel situaties zijn niet nieuw voor ons. Wij hebben immers al meer dan 50 jaar ervaring in eigen huis!
  • 24/7: Ongelukken gebeuren nooit gelegen. Gelukkig zijn wij altijd bereikbaar. Ook ’s nachts, ook in het weekend.